Banan är minst sagt på g!

Va bara tvungen att visa hur tokigt grymm vår bana i lerum är påväg att bli. Hoppa den dubbeln om ni törs!

 

Bildtillägg!

Va bara tvungen att uppdatera tidigare inlägget med två bilder! (1. tänk att två kameror kan gilla samma objekt, samtidigt oxå. 2. Ni kanske borde fundera på att byta blogg att läsa. Så länge ni inte gillar just dessa brillorna för det ska det bli mycket av)



 


"No time to waste, Dy-na-mite-days!"

Vilken vecka vi haft. Jobbat en del, partat lite, och träning. Lite av det mesta! I onsdags va det ju valborg, och då är man ju näst intill tvungen att partaja. Känns väldigt fel annars! Så det gjorde vi oxå, och i normal anda så gick det ju lite vilt till. Däremot så lyckades vi tidigarlägga själva festandet, så säg att vanlig fest tid kanske varar mellan 19/20-02/03 ungefär så varade våran från 16-12 haha. Men det funkade med.


                       
From L-to-R: "The bonne in motion", Sebbe ser ut att ha lite svårigheter med att välja kort? Min snygging däremot, hon vet bestämt vad hon gör :) , Girls (a.k.a boys) just wanna have fun , Lillen was in the house (with zombie eyes!), ÅRETS CV BILD NUMMER 1

Sen på vägen hem, så fick äntligen Sebbe igenom sin årliga vilja om att han skulle bada. Som tur är så är vi väldigt lyckligt lottade här i Aspen, för vi behöver praktiskt bara gå av tåget på våran station så ligger sjön 30m bort ungefär. Detta vilket resterande delar utav gänget uppskattade eftersom sebbe brukar vilja dra med alla på en ca 15-20 min promenad för att komma till ett badställe i floda. (Och ja, det är bara han som badar!)
Så där stod vi och såg på medan han diskret traskade ut i det minst sagt kyliga vattnet. För att vara ärlig va han riktigt nära på att fega ut (Puh... behöva brygga eller sandstrand för att bada, sebbe? I hulan är det stora stenar som gäller! haha) men till slut lyckades han. Sen gick vi hem, och praktiskt taget somnade så fort vi ätit upp våran mat. MM... stora applåder för fyllemat!

  
From L-to-R: "Sebbe försöker sätta lite tropiskt tema på detta badevent. Tyvärr kändes det väldigt mycket som en svensk vår-natt ändå. But you give an A for effort!" , Publiken var enorm och hungrig för naket!

Nu ska jag vila lite till innan ja ska dra och springa med Lillen och Henke!
Ciao for now!


RSS 2.0