Just another day in paradise..

Vart sjuk i tre dagar nu. Inte kul, och naurligtvis har det vart det finaste vädret här på de senaste typ 5-6 månaderna dessa dagar. Känns riktigt sugit. Igår skulle vi (Lerum CK) gjort en uppvisning inne på ullevi i pausen i derbyt mellan "blåvitt" och Gais. Men på grund av dålig planering från ett visst par svart/gröna gubbar så floppa det totalt och det slutade med att vi inte ens gjorde någon uppvisning utan lämnade arenan innan folk äns hade börjat strömma till. Samtidigt som det kändes riktigt tråkigt, så kändes det ok för jag mådde inget vidare och längtade mest hem till soffan.
Vi lyckades i alla fall få till några "poser pics" inne på det tomma ullevi så det ska ni få se lite senare när min numera "hårttränandes" syster orkar lägga över dem på sin data. Kan bli idag, kan bli en helt annan dag. Vi får se.
Annars ska väl dagen spenderas med att sova/ringa och grina på tele2/glocalnet om att dom tar betalt för saker dom inte ska/spela lite tv spel/försöka bli frisk. Så det blir nog fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0